‘Ledelse på 60 minutter’

en praksis fra mange nordiske virksomheter

[gratis e-bok]

  • LEDELSE I RASK  ENDRING – VIL DU HENGE MED?
  • NØKKELEN TIL DET GRUNNLEGGENDE
  • LEDELSE MOT 2020 – 8 TRENDER
  • SJEKKLISTE – ER DU EN LEDER FOR FREMTIDEN?
  • LEDELSE I EN DIGITAL TID
  • DEN ‘NYE’ MEDARBEIDERSAMTALENS 3 STEG
  • KUNSTEN Å KOMMUNISERE – LEDEREGENSKAP NR. 1

 fra ‘Ledelse på 60 minutter’

Sitat

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.
Anne Kristin Einarsrud
E-boken anbefales spesielt for oss praktikere! Brukte delen om delegering i lederutvikling bare timer etter at jeg fikk den👍🏻😊
Jørn Eriksen
Da har jeg lest boken med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.
Harald Platou
Jeg opplever at dette er et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.
Kine
Jeg hadde nytte av å lese e-boken – spesielt det som omhandler morgendagens ledelse synes jeg var interessant. Enig i viktigheten av hyppigere/kontinuerlig oppfølging og samtaler.
Inger Marie

Ditt bidrag går til noe viktig!

‘Ledelse på 60 minutter’ gir jeg bort og skal ikke ha noe tilbake personlig, men doner heller 100-200 kr (eller et fritt valgt beløp) til Bija Organization, som jeg samarbeider med.

Bija Organization hjelper fattige jenter i India, som er utsatt for sårbare levekår på gata, slik at de kan gå på skole og få grunnleggende behov dekket uavhengig av religion eller kaste. Bija fokuserer på å gi jentene kunnskap som vil gi dem en mulighet når de går ut i den voksne verden. Derfor liker jeg Bija og initiativtager Trond Egil Thorrud som gjør alt for at disse barna skal få en sjanse.

 til 13698 eller Bija Organization ​

(PS. VIPPS: Trykk på ‘Pay og søk på 13698)

Kontonr. : 15036385585

FYLL INN DIN KONTAKTINFORMASJON

Jeg sender deg e-boken i løpet av kort tid på e-post.

 

Ditt fornavn og etternavn

Din e-post

Har du spørsmål, tilbakemelding eller kommentarer til meg?(valgfritt)

Ja takk, send meg gjerne nytt om HR, ledelse og kommunikasjon på epost (maks. en e-post per måned). Din informasjon blir ikke delt.