Velkommen!

Jeg har lang erfaring fra ulike lederroller i Hewlett-Packard Norge, Telenor og CatalystOne Solutions og har jobbet med ledere, HR og toppledelse nasjonalt, nordisk og internasjonalt i mange år.

Siden år 2000 var jeg sentral i å bygge IT-selskapet CatalystOne Solutions– et selskap med spisskompetanse og software innen Human Capital Management til å bli markedsleder innen sitt felt i Norden.

 

Kjernekompetanse
✰ HR- og ledelsesprosesser
✰ Kommunikasjon, markedsføring, sosiale medier
✰ JTI autorisert hos Optimas organisasjonpsykologene
✰ NLP Master Practioner

Erfaring og ansvarsområder

Konsulentdirektør, rådgiver og prosjektleder for ledere, HR og toppledelse i mange nordiske og internasjonale prosjekter og medlem av ledergruppen i CatalystOne Solutions. Har spisskompetanse innen Human Capital Management og utviklet en beste praksis på dette feltet. Ansvarlig for å utvikle og drive strategiske HR- og ledelsesprosesser internt i CatalystOne.

VP Marketing og Communications Director i Norden – ansvarlig for å bygge en moderne digital plattform for kommunikasjon via web, SEO, Analytics, blogg og sosiale medier. Hovedansvarlig for å utvikle budskap og innhold (content marketing) i over 5 år. Skrevet > 100 artikler/blogger og 4 ebøker om HR, ledelse og teknologi.

Språk: Norsk – engelsk – (fransk)

https://www.linkedin.com/in/beritbjerknes/

E-boken 'Ledelse på 60 minutter'

       Jeg hjelper deg som er

  • HR-leder i en stor eller mellomstor virksomhet med behov for kompetanse og ressurser innen strategiske HR- og ledelsesprosesser og intern kommunikasjon rundt disse initiativene.
  • Ledere i små, mellomstore med behov for assistanse innen, HR, ledelse,  markedsføring, sosiale medier, kommunikasjon.

Noen anbefalinger

Oppfylte våre høye forventninger og leverte i tide på budsjett og på det høye kvalitetsnivået som vi ble lovet. Hun har en helt unik måte å holde hodet kaldt når utfordringer oppstår og kommer alltid ut på topp. Eksepsjonell prosjektledelse. Dyp kunnskap og ekspertise på sitt område, og i stand til å formidle komplekse budskap på en tydelig måte til interessenter på alle nivåer.

Head of Global HR Operations

Harald
– JTI-analysen treffer meg mitt i magen og det er helt utrolig hvor godt jeg kjenner meg selv igjen. Dersom jeg tar tak i utviklingsområdene vet jeg at jeg vil få en bedre hverdag. Nå har jeg fått en bevissthet på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Både for meg selv og de rundt meg.

Tusen takk for at jeg fikk muligheten.

Frøydis
– Knowledgeable and expert business consultancy in the areas of performance management and creating performance goals and results. Has an excellent client relations approach. Highly professional in all situations.
James
I know Berit as a consultant, project manager and a leader in several positions at Hewlett-Packard Norge and CatalystOne Solutions and as member of the management team in CatalystOne. She has a high degree of work ethics and professionalism in her work. She is knowledgeable and has a coaching leadership style and is dedicated to the success of her employees and customers. In my view she has been a major contributor in building CatalystOne Solutions to be a successful company and market leader in the Nordics.
Kristin

 Ta gjerne kontakt!

Navn

E-post

Har du spørsmål, tilbakemelding eller kommentarer til meg?

Ja takk, send meg gjerne nytt om HR, ledelse og kommunikasjon på epost (maks. en e-post per måned). Din informasjon blir ikke delt.

Erfaring og kunnskap

Digital markedsføring 90
Prosjektledelse – HR initiativer 95
Kommunikasjon 85