Introduksjon

Når du besøker www.beritbjerknes.no, innhentes det opplysninger om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet, og til å øke verdien av de annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at det innhentes opplysninger, bør du slette informasjonskapslene dine (cookies) (se veiledning) og unngå videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi utdypet hva slags informasjon som innhentes, formålet med den og hvilke tredjeparter som har tilgang til den.

Informasjonskapsler (cookies) Dette nettstedet kan benytte seg av informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på din datamaskin, mobil e.l. med det formål å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode, som for eksempel virus.

Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler.

Se veiledning:http://www.aboutcookies.org/how-to-control-cookies/

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, risikerer du at nettstedet ikke fungerer optimalt og du mister tilgangen til noe av innholdet.

Nettstedet inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter, som i ulik grad kan omfatte:

Google Analytics
LeadIn
WordPress

Personopplysninger

Sikkerhet

Vi har gjort tekniske og organisatoriske tiltak for å sørge for at dine opplysninger ikke blir tilfeldig eller ulovlig slettet, offentliggjort, tapt, svekket eller havner hos uvedkommende, misbrukes eller behandles i strid med loven.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg relevante annonser på Google og andre tredjepartsnettsteder som kan være relevante for deg, samt å kunne levere de tjenestene du har etterspurt, som for eksempel utsending av nyhetsbrev. Utover dette bruker vi opplysningene til å forbedre våre tjenester og innhold.

Hvor lenge lagres opplysningene?

Opplysningene lagres så lenge det er tillatt i henhold til loven, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Hvor lenge opplysningene lagres, avhenger av type opplysning og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjonen slettes.

Videresending av opplysninger

Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn, alder osv. videresendes til tredjeparter i den grad disse opplysningene er tilgjengelige. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om, i avsnittet om informasjonskapsler ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonsering. Videresending av personopplysninger som navn, e-post osv. kan skje dersom du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU, Norge eller i land som gir dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse.

Kontakt oss: www.beritbjerknes.no/kontakt

Utgiver Nettstedet eies og publiseres av: Scalero

Innsikt og klager

Du har rett til å få innsikt i hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan til enhver tid gjøre innvendinger mot at opplysninger brukes. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til at det behandles opplysninger om deg. Hvis de opplysningene som behandles om deg ikke er riktige, har du rett til å få dem korrigert eller slettet. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å ta kontakt med Datatilsynet. Vi benytter i tillegg en rekke tredjeparter til lagring og behandling av data. Disse behandler opplysninger utelukkende på våre vegne og skal ikke bruke dem til egne formål. Vi innhenter og behandler vanligvis følgende type opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du selv gir eksplisitt samtykke og selv taster inn informasjonen, behandles dessuten: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Det vil vanligvis være i forbindelse med utfylling av et skjema.

Generelt

Personopplysninger er alle former for informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson. Når du benytter våre nettsider, innhenter og behandler vi slik informasjon. Det skjer for eksempel ved generell tilgang til innhold, hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, fyller ut et skjema eller en undersøkelse etc.