DEL gjerne!

LEDELSE PÅ 60 MINUTTER [e-bok]
praksis fra nordiske virksomheter

Ny eller erfaren som leder? Ledelse er krevende uansett erfaring. Få konkrete råd og tips du kan ta i bruk med en gang, det være seg morgendagens ledelse, kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger eller gjennomføre medarbeidersamtaler.Gjør suksess som leder. Ledelse på 60 minutterer skrevet med deg i tankene.

NY VERSJON!

 • GRUNNLEGGENDE LEDEREGENSKAPER

 • MODERNE LEDELSE – 8 TRENDER

 • ER DU EN LEDER FOR FREMTIDEN?

 • DE FØRSTE 90 DAGENE

Ledelse på 60 minutter (e-bok)
 • SKAP MOTIVASJON / ENGASJEMENT

 • LEDELSE OG TEKNOLOGI

 • FJERNLEDELSE – LED GODT PÅ AVSTAND

 • LEDELSE NÅR KRISEN INNTREFFER

I tillegg får du tips om delegering, konflikthåndtering, tilbakemeldinger, innvendinger og kommunikasjon.

Ledelse på 60 minutter (e-bok)
Ledelse på 60 minutter (e-bok)
Ledelse på 60 minutter (e-bok)

Hvem er e-boken til?

Denne e-boken er først og fremst erfaring, kunnskap og læring samlet opp gjennom praktisk arbeid og erfaring. Den er til deg som er interessert i å høre hva mange nordiske virksomheter gjør i praksis. Den er til deg som har det travelt og som trenger en rask måte å oppdatere deg på, og den er til deg som vil vite hva du bør være forberedt på idag og fremover.

I e-boken retter jeg oppmerksomheten på samspillet melllom leder og medarbeider fordi kommunikasjonen mellom disse er så avgjørende for virksomhetens resultater. Dette har blitt enda tydeligere under pandemien. Klarer du å påvirke en ansatt til å yte sitt beste, vil det få direkte effekt på bunnlinjen. Du øker muligheten for å lykkes i din rolle som leder, i tillegg vil trivselen, engasjementet og samholdet styrkes

Ingen ledere eller situasjoner er like og ingen virksomheter har samme utgangspunkt. Så bruk det i e-boken som gir mening for deg, det som støtter din rolle, dine mål og din situasjon – så bare overser du resten.

God lesning!

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.

Anne Kristin Einarsrud

E-boken anbefales spesielt for oss praktikere! Brukte delen om delegering i lederutvikling bare timer etter at jeg fikk den.

Jørn Eriksen

Da har jeg lest boken med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.

Harald Platou

Jeg opplever at dette er et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.

Kine

Jeg hadde nytte av å lese e-boken – spesielt det som omhandler morgendagens ledelse synes jeg var interessant. Enig i viktigheten av hyppigere/kontinuerlig oppfølging og samtaler.

Inger Marie

Etter å ha lest e-boken, har jeg anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.

Ivar

Ledelse på 60 minutter [e-bok] til inntekt for Indias BarnLedelse på 60 minutter er allerede lest av 4-500 ledere

Det å motta e-boken er enkelt og raskt. Vipps 100 kr til min hjertesak, Indias Barn og e-boken kommer direkte på e-post til din innkurv.

Er du med på en slik win-win? Du får en e-bok smekkfull av gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

Dette setter vi utrolig stor pris på! Og som mangeårig leder kan jeg skrive under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.

Camilla Skare, daglig leder i Indias Barn.

SJEKK UT FLERE E-BØKER

SLIK MOTTAR DU E-BOKEN

Betal 100 kr til Indias Barn og fyll inn skjemaet. Ønsker du å gi et annet beløp bruk kontonr. (se under).

Du mottar e-boken (pdf) på e-post i løpet av maks. 3-4 timer

  VIPPS: Trykk Send Søk Indias Barn / 114021
  Bankkonto: 7874.06.23582

  Fyll deretter ut skjemaet under og trykk SEND INN

  Fornavn Etternavn
  E-post

  Din melding til meg (valgfritt)

  Ja, send meg også tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon på epost (maks.en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.


  DEL gjerne!