DEL gjerne!

LEDELSE PÅ 60 MINUTTER
en praksis fra mange nordiske virksomheter

 Ledelse kan være krevende. Som leder er det sannsynlig at du jobber i høyt tempo i hektiske omgivelser. Du løper fra den ene aktiviteten til den andre, har vegg-til-veggmøter, må stadig gjøre mer med mindre og har kort tid til forberedelser.

E-boken Ledelse på 60 minutter er skrevet for at det skal være enklere for travle ledere som deg å utøve god ledelse.

  • LEDELSE I RASK ENDRING – HENG MED

  • NØKKELEN TIL GOD LEDELSE

  • 2020 LEDELSE – 8 TRENDER

  • ER DU EN LEDER FOR FREMTIDEN?

  • DE FØRSTE 90 DAGENE

  • SLIK BEHOLDER DU TALENTENE

  • HVORDAN LEDE I EN DIGITAL HVERDAG

  • DELEGERING – EN VIKTIG SUKSESSFAKTOR

  • MEDARBEIDERSAMTALENS 3 STEG

  • KOMMUNIKASJON – LEDEREGENSKAP NR. 1

Ledelse på 60 minutter (e-bok)

I mange år har ledelse, digitalisering, talent- & prestasjonsledelse og strategisk HR, fylt hele min tilværelse. Så og si all min tid har gått med på å gi råd til ledere og HR i Norden, diskutere ulike dilemmaer, løsninger og lytte til deres erfaringer.

I tillegg til å utvikle og forbedre ledelsesprosesser i mange virksomheter har jeg fulgt autoriteter ute og hjemme og skrevet egne artikler. Jeg har hatt gode ledere og vært leder selv. Det har ført til at jeg har fått innblikk fra mange vinkler.

Jeg gleder meg til å dele e-boken “Ledelse på 60 minutter med deg” – Berit Bjerknes

Ledelse på 60 minutter - Den nye medarbeidersamtalen
Fremtidens ledelse
Ledelse på 60 minutter - Kunsten å kommunisere

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.

Anne Kristin Einarsrud

E-boken anbefales spesielt for oss praktikere! Brukte delen om delegering i lederutvikling bare timer etter at jeg fikk den.

Jørn Eriksen

Da har jeg lest boken med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.

Harald Platou

Jeg opplever at dette er et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.

Kine

Jeg hadde nytte av å lese e-boken – spesielt det som omhandler morgendagens ledelse synes jeg var interessant. Enig i viktigheten av hyppigere/kontinuerlig oppfølging og samtaler.

Inger Marie

Etter å ha lest e-boken, har jeg anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.

Ivar

Ledelse på 60 minutter til inntekt for Indias BarnLedelse på 60 minutter er allerede lest av 4-500 ledere

Det å motta e-boken er enkelt og raskt. Vipps 100 kr til min hjertesak, Indias Barn og e-boken kommer direkte på e-post til din innkurv.

Er du med på en slik win-win? Du får en e-bok smekkfull av gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

– Jeg har valgt å samarbeide med Indias Barn fordi de går i dybden, jobber på individnivå og kan vise til mange helt konkrete suksesshistorier og resultater.

Berit Bjerknes, forfatter av e-boken.

Vi vet at utdanning er nøkkelen til en fremtid uten fattigdom.

Dette setter vi utrolig stor pris på! Og som mangeårig leder kan jeg skrive under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.

Camilla Skare, daglig leder i Indias Barn.

SJEKK UT FLERE E-BØKER

SLIK MOTTAR DU E-BOKEN “LEDELSE PÅ 60 MINUTTER”

VIPPs 100 kr til Indias Barn og fyll inn skjemaet. Ønsker du å gi et annet beløp bruk kontonr. (se under).

Du mottar e-boken (pdf) på e-post i løpet av maks. 3-4 timer

VIPPS Indias Barn: 114021 - Velg Kjøp og betal
Konto Indias Barn: 7874.06.23582 (100 kr eller over)

*) Ønsker du at flere skal ha e-boken, er bidraget 100 kr. per person. Er antallet av en viss størrelse, ta kontakt og vi finner et passende beløp. Skriv gjerne om det i feltet for kommentarer. Det er skattefradrag for beløp over 500 kr.

Fornavn Etternavn
E-post

Din melding til meg (valgfritt)

Ja, send meg også tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon på epost (maks.en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.


DEL gjerne!