[e-bøkene]

Ledelse på 60 minutter og Smart medarbeider på 60 minutter gir deg mange gode tips om ledelse, jobb og karriere.

Det finnes mye litteratur om ledelse, men lite som er så lettfattelig og lett tilgjengelig som e-bøkene dine.

Camilla

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.

Ann Kristin

Jeg opplever “Ledelse på 60 minutter” som et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.

Kine

Da har jeg lest e-boken om ledelse med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.

Harald

Etter å ha lest e-boken om ledelse har anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.

Ivar
Tusen takk! Jeg har lest. “Smart medarbeider på 60 minutter” er superbra – Berit! #imponert!
Kirsten
“Smart medarbeider på 60 minutter” er rett på sak med små underfundigheter. Gjenkjennelig. Selv lærte jeg nye ting om kommunikasjon.
Frøydis

Er du leder eller medarbeider?

Kom raskt på sporet av det som er viktig for deg i jobbsammenheng akkurat nå. E-bøkene er basert på praktisk erfaring og læring fra HR og ledelse i nasjonale og internasjonale virksomheter.

Bidra til utdanning av talentfulle, fattige jenter som dermed kan sikre et selvstendig liv for seg og familien!

‘Ledelse på 60 minutter’ er til deg som er leder eller som planlegger å bli – og til deg som har en leder du skulle ønske allerede hadde lest den.

‘Smart medarbeider på 60 minutter’ er til deg som søker jobb, har ny jobb eller planlegger å endre karrièrevei eller har medarbeidere du skulle skulle ønske allerede hadde lest den.

LES MER OM – Smart medarbeider på 60 minutter