– JTI-analysen treffer meg mitt i magen og det er helt utrolig hvor godt jeg kjenner meg selv igjen. Dersom jeg tar tak i utviklingsområdene vet jeg at jeg vil få en bedre hverdag. Nå har jeg fått en bevissthet på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Både for meg selv og de rundt meg. Tusen takk for at jeg fikk muligheten.
Frøydis

Vi gjør det enkelt! Bestill din JTI profilanalyse på 1-2-3

  • Du sender oss navn og e-postadresse
  • Vi  sender deg betalingsinformasjon og link til JTI
  • Du besvarer 56 spørsmål online
  • Du får en gjennomgang av resultatet og din JTI profil

Ditt navn
Din epost
Din beskjed til meg (valgfritt)

Ja, send meg artikler om HR/ledelse/kommunikasjon på epost (jeg sender maks. en e-post per måned). Din informasjon blir ikke delt.

Kontakt og betalingsinformasjon:

E-post: bb@beritbjerknes.no

Telefon: 91323886

Vipps: 30155


Normal pris = NOK 2500

1490,-
 

*)Egne priser for studenter, pensjonister og deg som allerede kjenner JTI, din egen profil og kun trenger en rapport.

  •