– JTI-analysen treffer meg mitt i magen og det er helt utrolig hvor godt jeg kjenner meg selv igjen. Dersom jeg tar tak i utviklingsområdene vet jeg at jeg vil få en bedre hverdag. Nå har jeg fått en bevissthet på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Både for meg selv og de rundt meg. Tusen takk for at jeg fikk muligheten.
Frøydis

Gi teamet ditt JTI – verktøy for personlig utvikling.

Ta kontakt for mer informasjon om JTI

Ditt navn
Din epost
Din beskjed til meg (valgfritt)

Ja, send meg artikler om HR/ledelse/kommunikasjon på epost (jeg sender maks. en e-post per måned). Din informasjon blir ikke delt.

E-post: bb@beritbjerknes.no

Telefon: 91323886

INNHOLD

  • Link til JTI-online – 56 spørsmål
  • Hver deltager mottar sin JTI-profil og rapport (14 sider)
  • Grafisk fremstilling av JTI profilen
  • JTI – teoretisk gjennomgang av JTI og resultatet (JTI-rapporten)
  • Håndbok – praktisk innføring i JTI