E-bøkene er basert på praktisk erfaring og læring fra HR og ledelse i nasjonale og internasjonale virksomheter. Kom rask på sporet av det som er viktig. E-bøkene er lettleste, konkrete og med mange nyttige tips.

E-boken Ledelse på 60 minutter er til deg som er leder. Den er til deg som skal bli leder og til deg med en leder du skulle ønske allerede hadde lest den.

Ledelse på 60 minutter

E-boken Smart medarbeider på 60 minutter er til deg som søker jobb, har ny jobb eller planlegger å endre karrièrevei eller har medarbeidere du skulle skulle ønske allerede hadde lest den.

Smart medarbeider på 60 minutter

E-boken Retorikk på 60 minutter er til deg som vil nå frem til ditt publikum, og som ikke  har tid til å lese en hel bok om kommunikasjon før du skal i ilden. Mange konkrete tips og råd.

Retorikk på 60 minutter
Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.
Ann Kristin
Jeg opplever “Ledelse på 60 minutter” som et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.
Kine
Da har jeg lest e-boken om ledelse med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.
Harald
Etter å ha lest e-boken om ledelse har anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.
Ivar
Tusen takk! Jeg har lest. “Smart medarbeider på 60 minutter” er superbra – Berit! #imponert!
Kirsten
“Smart medarbeider på 60 minutter” er rett på sak med små underfundigheter. Gjenkjennelig. Selv lærte jeg nye ting om kommunikasjon.
Frøydis