DEL gjerne!

E-bøker: HR, Ledelse og medarbeiderskap

LEDELSE
PÅ 60 MINUTTER

E-boken Ledelse på 60 minutter er skrevet til nye og erfarne ledere. Den er også skrevet deg som er opptatt og interessert i ledelsesfaget.

E-bok - Ledelse

MEDARBEIDERSAMTALEN
PÅ 60 MINUTTER

E-boken Medarbeidersamtalen på 60 minutter er til deg som trenger en rask måte å få verdi ut av denne og andre formelle samtaler.

E-bok - Medarbeidersamtalen

JOBB OG KARRIERE
PÅ 60 MINUTTER

E-boken Jobb og Karriere på 60 minutter er til deg som søker ny jobb, til deg som har ny jobb eller vil til deg som vil endre karrièrevei.

E-bok - Jobb og karriere

RETORIKK
PÅ 60 MINUTTER

E-boken Retorikk på 60 minutter er skrevet til deg som vil nå frem til ditt publikum og trenger noen gode tips og råd før du skal i ilden.

Ebok - Retorikk, kommunikasjon

E-bøker basert på praktisk erfaring og læring fra nordiske og globale virksomheter.

LETTLESTE, KONKRETE – MED VERDIFULLE RÅD OG TIPS

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.
Ann Kristin
Jeg opplever “Ledelse på 60 minutter” som et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.
Kine
Da har jeg lest e-boken om ledelse med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.
Harald
Etter å ha lest e-boken om ledelse har anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.
Ivar
Tusen takk! Jeg har lest. “Smart medarbeider på 60 minutter” er superbra – Berit! #imponert!
Kirsten
“Smart medarbeider på 60 minutter” er rett på sak med små underfundigheter. Gjenkjennelig. Selv lærte jeg nye ting om kommunikasjon.
Frøydis

E-bok til inntekt for fadderorganisasjonen IndiasBarn.noE-bøkene er allerede lest av mange hundre personer. Les du også!

Det å motta e-bøkene er enkelt og raskt. For én e-bok Vippses 100 kr til min hjertesak, Indias Barn og du mottar den direkte til din innkurv.

Er du med på en slik win-win? Du får mange gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

Dette setter vi utrolig stor pris på! Og som mangeårig leder kan jeg skrive under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.

Indias Barn.

MOTTA E-BOKEN / E-BØKENE

  Betal 100 kr til Indias Barn slik:
  VIPPS: Trykk Send Søk Indias Barn/114021 eller
  BANKKONTO: 7874.06.23582

  - Fyll inn skjemaet og klikk SEND INN
  - Du mottar e-boken/e-bøkene på mail i løpet av kort tid

  Fornavn Etternavn
  E-post
  Oppgi hvilke(n) e-bok du ønsker tilsendt

  Ja, send meg tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon (maks.en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.


  DEL gjerne!