DEL gjerne!

E-bøker om ledelse, kommunikasjon, jobb og karriere

LEDELSE

 Ledelse på 60 minutter er skrevet til nye og erfarne ledere. Den er også skrevet deg som er interessert i ledelsesfaget.

E-bok - Ledelse

E-boken tar for seg samspillet mellom leder og medarbeider, grunnleggende lederegenskaper, moderne ledelsestrender, hva som kreves av en leder fremover og om teknologi og fjernledelse.

Hva er viktig de første 90 dagene som leder? Hva motiverer, engasjerer? Trivsel, engasjement og samhold er nøkkelen til å beholde de beste medarbeiderne.

MEDARBEIDERSAMTALEN

Medarbeidersamtalen på 60 minutter er til deg som trenger en rask måte å få verdi ut av denne og andre formelle samtaler.

E-bok - Medarbeidersamtalen

E-boken tar for seg konstruktive samtaler mellom leder og medarbeider. Samtaler som har til hensikt å bidra til trivsel, engasjement, samhold og for å øke muligheten for å nå individuelle og enhetens mål.

Hyppige samtaler, tilbakemeldinger, veiledning og oppfølging utvikler en sunn feedback-kultur. Dette kan inkludere årlig-, kvartalsvis- måned og statussamtaler.

JOBB & KARRIERE

Jobb og Karriere på 60 minutter er til deg som søker ny jobb, til deg som har ny jobb eller til deg som vil endre karrièrevei.

E-bok - Jobb og karriere

E-boken gir verdifulle tips og råd for å lykkes i arbeidslivet. Hva som kreves for å få drømmejobben samt praktiske tips til en profesjonell CV.

Skill deg ut, utnytt mulighetene på LinkedIn. De første 90 dagene i ny jobb og hvilke egenskaper ledere ser etter. Lær effekt kommunikasjon på jobben. Få utbytte av medarbeidersamtalen.

RETORIKK

Retorikk på 60 minutter er skrevet til deg som vil nå frem til ditt publikum og trenger noen gode tips og råd før du skal i ilden.

Ebok - Retorikk, kommunikasjon

E-boken tar for seg kroppsspråk, stemme, de tre viktigste delene i et godt budskap samt viktige faktorer for å gjøre et innlegg overbevisende og engasjerende.

Lær magien i historiefortelling. Få tips fra det store talerne og hvordan påvikre og overbevise andre. Boken gir deg verdifulle verktøy for å forbedre din kommunikasjonsevne og nå frem i ulike situasjoner.

MENTORING

Mentoring på 60 minutter gir råd til deg som er eller skal bli mentor og tar for seg hva som kjennetegner en god mentor, hva de beste gjør og hvilket utbytte mange mentorer opplever.

Du lærer om mentorperiodens fire faser, hva som skal til for få en god relasjon med den som veiledes, hvilke utfordringer og fallgruver som kan oppstå og forslag til løsninger.Gode grunner til å lese e-bøker

NY AV ÅRET

E-boken Mentoring på 60 minutter er ny av året og er basert på kunnskap og erfaring fra syv år som prosessleder og faglig ansvarlig i mentorprogrammet “fra studieliv til arbeidsliv” for bachelorstudenter på Universitetet i Sørøst-Norge. Programmet følger metodene beskrevet i boken “Mentoring i ledende allianser” av Jennybeth Ekeland. Denne e-boken er rettet mot deg som er – eller ønsker å bli mentor.

E-bøkene er basert på erfaring og læring fra nordiske og globale virksomheters beste praksis i over 15 år

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.
Ann Kristin
Jeg opplever “Ledelse på 60 minutter” som et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.
Kine
Da har jeg lest e-boken om ledelse med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.
Harald
Etter å ha lest e-boken om ledelse har anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.
Ivar
Tusen takk! Jeg har lest. “Smart medarbeider på 60 minutter” er superbra – Berit! #imponert!
Kirsten
“Smart medarbeider på 60 minutter” er rett på sak med små underfundigheter. Gjenkjennelig. Selv lærte jeg nye ting om kommunikasjon.
Frøydis

E-bok til inntekt for fadderorganisasjonen IndiasBarn.noE-bøkene er allerede lest av mange hundre personer. Les du også!

Det å motta e-bøkene er enkelt og raskt. For å motta en e-bok vipps 200 kr til min hjertesak, Indias Barn og vi sender e-boken direkte til din innkurv.

Er du med på en slik win-win? Du får mange gode tips og barna får støtte til utdanning.

Les mer om min hjertesak her.

Dette setter vi utrolig stor pris på! Og som mangeårig leder kan jeg skrive under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.

Indias Barn

MOTTA E-BOKEN / E-BØKENE

  BETAL 200 KR TIL INDIAS BARN SLIK:

  VIPPS: Trykk Send og søk Indias Barn/114021
  BANKKONTO: 7874.06.23582

  Når beløpet er overført, fyll inn skjemaet under og klikk SEND INN

  Du mottar e-boken/e-bøkene på mail i løpet av kort tid

  Ditt fornavn Ditt etternavn
  Din e-post
  Oppgi hvilke(n) e-bok du ønsker tilsendt

  Ja, send meg tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon (maks.en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.


  DEL gjerne!