Loading...

 Ledelse, retorikk og arbeidsliv kunnskap for en god sak

Ledelse på 60 minutter 

E-boken Ledelse på 60 minutter handler om ledelse i 2020. Den er til deg som er leder, til deg som skal bli – og til deg med en leder som liker å være oppdatert på ledelsesfaget.

E-bok LEDELSE PÅ 60 MINUTTER

Retorikk på 60 minutter

E-boken Retorikk på 60 minutter er til deg som vil nå frem til ditt publikum og som ikke  har tid til å lese en hel bok om kommunikasjon før du skal i ilden. Mange konkrete tips og råd.

E-bok: RETORIKK PÅ 60 MINUTTER

LES MER OG BESTILL

Smart medarbeider på 60 minutter

E-boken Smart medarbeider på 60 minutter er til deg som søker jobb, har ny jobb eller planlegger å endre karrièrevei. Er du leder eller HR, gi den nyansatte denne e-boken.

E-bok: SMART MEDARBEIDER PÅ 60 MINUTTER

LES MER OG BESTILL

E-bøker basert på praktisk erfaring og læring fra nordiske og globale virksomheter.

LETTLESTE, KONKRETE – MED VERDIFULLE RÅD OG TIPS

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.
Ann Kristin
Jeg opplever “Ledelse på 60 minutter” som et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.
Kine
Da har jeg lest e-boken om ledelse med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.
Harald
Etter å ha lest e-boken om ledelse har anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.
Ivar
Tusen takk! Jeg har lest. “Smart medarbeider på 60 minutter” er superbra – Berit! #imponert!
Kirsten
“Smart medarbeider på 60 minutter” er rett på sak med små underfundigheter. Gjenkjennelig. Selv lærte jeg nye ting om kommunikasjon.
Frøydis

Ledelse på 60 minutter til inntekt for Indias BarnE-bøkene er allerede lest av mange hundre personer. Les du også!

Det å motta e-bøkene er enkelt og raskt. For én e-bok Vippses 100 kr til min hjertesak, Indias Barn og den kommer direkte på mail til din innkurv.

Er du med på en slik win-win? Du får mange gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

– Jeg har valgt å samarbeide med Indias Barn fordi de går i dybden, jobber på individnivå og kan vise til mange helt konkrete suksesshistorier og resultater.

Berit Bjerknes, forfatter av e-bøkene.

Vi vet at utdanning er nøkkelen til en fremtid uten fattigdom.

Dette setter vi utrolig stor pris på! Og som mangeårig leder kan jeg skrive under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.

Camilla Skare, daglig leder i Indias Barn.

SLIK MOTTAR DU E-BØKENE (EN ELLER FLERE)

1) VIPPs 100 kr per e-bok til Indias Barn og 2) fyll inn skjemaet under.

Du mottar e-boken (pdf) på e-post i løpet av maks. 3-4 timer

VIPPS Indias Barn: 114021 - Velg Kjøp og betal
Konto Indias Barn: 7874.06.23582 (100 kr eller over)

*) Ønsker du at flere personer skal ha tilgang til e-bøkene, er bidraget 100 kr per person per e-bok. Er antallet av en viss størrelse, ta kontakt og vi finner et passende beløp. Skriv gjerne om det i feltet for kommentarer. Det er skattefradrag for beløp over 500 kr.

Fornavn Etternavn
E-post

Spesifiser hvilke(n) e-bok du ønsker tilsendt.

Ja, send meg gratis tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon på e-post (maks.en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.