DEL gjerne!

Velkommen!

Berit Bjerknes

Kompetanse og erfaring innen ledelse, strategisk HR og digital markedsføring.

I mange år var jeg rådgiver for ledere, HR og toppledelse nasjonalt, nordisk og internasjonalt. Jeg var sentral i å bygge et IT-selskap med spisskompetanse og software innen Human Capital Management til å bli markedsleder innen sitt felt i Norden.

Jeg har også lang erfaring som salgsleder, partneransvarlig, konsulent- og markedsdirektør.

Jeg driver nå egen virksomhet og er engasjert bl. annet av Universitetet i Sørøst-Norge som faglig prosessleder i mentorprogrammet for bachelor-studenter.

Sjekk også ut Litt av hvert

Tidligere erfaring og ansvarsområder

Konsulentdirektør, rådgiver og prosjektleder for ledere, HR og toppledelse i mange nordiske og internasjonale prosjekter og del av ledergruppen. Jeg har spisskompetanse innen Human Capital Management og utviklet en beste praksis på dette feltet. Jeg hadde også ansvar for å utvikle og drive strategiske HR- og ledelsesprosesser internt i selskapet.

VP Marketing og Communications Director i Norden – ansvarlig for å bygge en moderne digital plattform for kommunikasjon via web, SEO, Analytics, blogg og sosiale medier. Hovedansvarlig for å utvikle budskap og innhold (content marketing) i over 5 år. Skrevet > 100 artikler/blogger og 4 e-bøker om HR, ledelse og teknologi.

E-boken

Jeg hjelper deg som er

-Bedriftseier eller leder med behov for bistand innen ledelse, markedsføring, sosiale medier og kommunikasjon.
-HR-leder med behov for bistand med virksomhetens strategiske HR- og ledelsesprosesser.

Kurs, workshops, tjenester

HR OG LEDELSE

-Den moderne medarbeidersamtalen
-Fra mål til handling
-Team- og personlig utvikling med JTI (Jungiansk Type Index)
-Coach og mentor

Les mer om tjenestene HER

KOMMUNIKASJON, DIGITAL MARKEDSFØRING, SOSIALE MEDIER

LinkedIn – markedsføring / employer branding</strong
LinkedIn – Nettverk, jobb og karriere
Tekst, innhold, budskap

Les mer om tjenestene HER

Anbefalinger

Oppfylte våre høye forventninger og leverte i tide på budsjett og på det høye kvalitetsnivået som vi ble lovet. Hun har en helt unik måte å holde hodet kaldt når utfordringer oppstår og kommer alltid ut på topp. Eksepsjonell prosjektledelse. Dyp kunnskap og ekspertise på sitt område, og i stand til å formidle komplekse budskap på en tydelig måte til interessenter på alle nivåer.

Head of Global HR Operations

Harald, HR direktør

– JTI-analysen treffer meg mitt i magen og det er helt utrolig hvor godt jeg kjenner meg selv igjen. Dersom jeg tar tak i utviklingsområdene vet jeg at jeg vil få en bedre hverdag. Nå har jeg fått en bevissthet på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Både for meg selv og de rundt meg.

Tusen takk for at jeg fikk muligheten.

Frøydis, leder

– Knowledgeable and expert business consultancy in the areas of performance management and creating performance goals and results. Has an excellent client relations approach. Highly professional in all situations.

James, CHRO

I know Berit as a consultant, project manager and a leader in several positions at Hewlett-Packard Norge and CatalystOne Solutions and as member of the management team in CatalystOne. She has a high degree of work ethics and professionalism in her work.

She is knowledgeable and has a coaching leadership style and is dedicated to the success of her employees and customers. In my view she has been a major contributor in building CatalystOne Solutions to be a successful company and market leader in the Nordics.

Helga, HR direktør

Flere av oss har tatt JTI-analysen andre steder før, men det har en ekstra verdi når fasilitator er så kunnskapsrik og erfaren.

Berit er rolig og robust, med et humoristisk blikk som gav oss flere viktige innspill som satte i gang viktige refleksjoner for oss i ledergruppen.

Det nytter ikke bare å ta en JTI- analyse. Hjelp til å tolke og forstå resultatene, individuelt og i gruppe er enda viktigere. Der var du virkelig god, Berit!

Laila, CEO
E-bøkene om Ledelse, kommunikasjon og medarbeiderskap

Ta kontakt!

  Ditt navn
  Din epost
  Din melding til meg

  Ja takk, send meg tips og råd HR, ledelse og kommunikasjon på e-post (maks. en e-post per måned). Din informasjon blir ikke delt.

  Klikk her for å bekrefte

  Hva legger jeg vekt på?

  Erfaring og kunnskap

  Digital markedsføring90
  Prosjektledelse – HR initiativer95
  Kommunikasjon85

  DEL gjerne!