DEL gjerne!

Velkommen!

Jeg hjelper deg som er

 • Bedriftseier eller leder med behov for bistand innen HR, ledelse, kommunikasjon eller teamutvikling.
 • HR-leder med behov for bistand med virksomhetens strategiske HR- og ledelsesprosesser.

Kurs, workshops, tjenester

HR OG LEDELSE

 • Den moderne medarbeidersamtalen
 • Fra mål til handling
 • Teamutvikling – JTI
 • Coach og mentor

Les mer om tjenestene HER

KOMMUNIKASJON

 • Kommunikasjon og dialog
 • LinkedIn – for business
 • LinkedIn – nettverk, jobb og karriere

Les mer om tjenestene HER

Ta kontakt!

  Ditt navn
  Din epost
  Din melding til meg

  Ja, takk - send tips og råd på e-post om HR/ledelse og kommunikasjon. Din informasjon blir ikke delt.

  Klikk her for å bekrefte

  Kompetanse og erfaring innen ledelse, strategisk HR og kommunikasjon.

  Mange år som rådgiver for ledere, HR og toppledelse nasjonalt, nordisk, internasjonalt og sentral i å bygge et IT-selskap med spisskompetanse og software innen Human Capital Management til å bli markedsleder innen sitt felt i Norden. Jeg har også lang erfaring som salgsleder, partneransvarlig, konsulent- og markedsdirektør.

  Jeg driver nå egen virksomhet og i tillegg til kurs, workshops, foredrag og konsulenttjenester er jeg engasjert av Universitetet i Sørøst-Norge som faglig prosessleder i mentorprogrammet “fra studieliv til arbeidsliv” for bachelor-studenter. For samme universitet har jeg også utviklet mentorprogram for EDUC, en partnerallianse mellom åtte europeiske universiteter.

  Sjekk også ut Litt av hvert

  Erfaring og ansvarsområder

  Konsulentdirektør, rådgiver og prosjektleder for ledere, HR og toppledelse i mange nordiske og internasjonale prosjekter og del av ledergruppen. Jeg har spisskompetanse innen Human Capital Management og utviklet en beste praksis på dette feltet. Jeg hadde også ansvar for å utvikle og drive strategiske HR- og ledelsesprosesser internt i selskapet.

  VP Marketing og Communications Director i Norden – ansvarlig for å bygge en moderne digital plattform for kommunikasjon via web, SEO, Analytics, blogg og sosiale medier. Hovedansvarlig for å utvikle budskap og innhold (content marketing) i over 5 år. Skrevet > 100 artikler og 5 e-bøker om HR, ledelse, kommunikasjon og teknologi.

  Anbefalinger

  Flere av oss har tatt JTI-analysen andre steder før, men det har en ekstra verdi når fasilitator er så kunnskapsrik og erfaren.

  Berit er rolig og robust, med et humoristisk blikk som gav oss flere viktige innspill som satte i gang viktige refleksjoner for oss i ledergruppen.

  Det nytter ikke bare å ta en JTI- analyse. Hjelp til å tolke og forstå resultatene, individuelt og i gruppe er enda viktigere.

  Der var du virkelig god, Berit! 

  Laila , CEO

  Berit har støttet oss i implementering av et skybasert HR-system, for å digitalisere nøkkelprosesser innen HR- og ledelse i NHO-fellesskapet. Dette gikk blant annet på onboarding, offboarding, gjennomføring av medarbeidersamtaler, målstyring og lønnsjusteringsprosessen.

  Hun har også på en veldig god måte gjennomført opplæring av medarbeidere og ledere i det nye systemet digitalt. Berit er kompetent, trygg og leverer alltid i henhold til avtale. Hun stiller gode spørsmål, noe som gjør henne til en fryd å samarbeide med.

  Aleksander - Prosjektleder, Strategi, Innsikt & Utvikling, NHO

  Berit var en del av prosjektteamet for implementering av CatalystOne til flere tusen brukere. Hennes kombinerte HR- og IT-tekniske kompetanse, kunnskap og innsats var helt avgjørende for kvaliteten og ferdigstillelsen av prosjektet. Berit tilrettela for og digitaliserte nøkkelprosesser for ledelse og medarbeiderutvikling i  Møller Mobility Group. Hun sørget for gode digitale rutiner for våre HR prosesser som støtter livsløpet til den ansatte:

  Onboarding, offboarding, digitale ansettelsesavtaler, samt implementering av rutiner for kontinuerlig medarbeiderutvikling og lederstøtte. Berit var ansvarlig for systemopplæring av våre ledere nasjonalt.

  Jeg gir Berit mine varmeste anbefalinger!

  Kristin von Hall - Head of Learning & Development and People Operations, Møller Mobility Group

  I know Berit as a consultant, project manager and a leader in several positions at Hewlett-Packard Norge and CatalystOne Solutions and as member of the management team in CatalystOne. She has a high degree of work ethics and professionalism in her work.

  She is knowledgeable and has a coaching leadership style and is dedicated to the success of her employees and customers. In my view she has been a major contributor in building CatalystOne Solutions to be a successful company and market leader in the Nordics.

  Helga , HR direktør

  Oppfylte våre høye forventninger og leverte i tide på budsjett og på det høye kvalitetsnivået som vi ble lovet. Hun har en helt unik måte å holde hodet kaldt når utfordringer oppstår og kommer alltid ut på topp. Eksepsjonell prosjektledelse.

  Dyp kunnskap og ekspertise på sitt område, og i stand til å formidle komplekse budskap på en tydelig måte til interessenter på alle nivåer.

  Harald , Head of Global HR Operations

  – JTI-analysen treffer meg mitt i magen og det er helt utrolig hvor godt jeg kjenner meg selv igjen. Dersom jeg tar tak i utviklingsområdene vet jeg at jeg vil få en bedre hverdag. Nå har jeg fått en bevissthet på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Både for meg selv og de rundt meg.

  Tusen takk for at jeg fikk muligheten.

  Frøydis, leder

  – Knowledgeable and expert business consultancy in the areas of performance management and creating performance goals and results.

  Has an excellent client relations approach. Highly professional in all situations.

  James, CHRO
  Om Berit Bjerknes

  Erfaring og kunnskap

  Digital markedsføring 90
  Prosjektledelse – HR initiativer 95
  Kommunikasjon 85

  DEL gjerne!