DEL gjerne!

Velkommen!

Berit Bjerknes

Kompetanse og erfaring innen ledelse, strategisk HR og digital markedsføring.

Jeg har lang erfaring som salgsleder, partneransvarlig, konsulent- og markedsdirektør.

I mange år var jeg rådgiver for ledere, HR og toppledelse nasjonalt, nordisk og internasjonalt. I mange av disse årene var jeg sentral i å bygge et IT-selskap med spisskompetanse og software innen Human Capital Management til å bli markedsleder innen sitt felt i Norden.

Idag har jeg egen bedrift og er engasjert bl. annet av Universitetet i Sørøst-Norge som faglig prosessleder i mentorprogrammet for bachelor-studenter.

Sjekk også ut Litt av hvert

Jeg hjelper deg med 

HR- og ledelse
-Den moderne medarbeidersamtalen
-Målstyring som virker
-Team og personlig utvikling med JTI (Jungiansk Type Index
-Coach / rådgiver

Kommunikasjon, digital markedsføring, sosiale medier
-LinkedIn – markedsføring / employer branding
-Facebook – markedsføring
-Tekst, innhold (content), budskap

Tidligere erfaring og ansvarsområder

Konsulentdirektør, rådgiver og prosjektleder for ledere, HR og toppledelse i mange nordiske og internasjonale prosjekter og del av ledergruppen. Jeg har spisskompetanse innen Human Capital Management og utviklet en beste praksis på dette feltet. Jeg hadde også ansvar for å utvikle og drive strategiske HR- og ledelsesprosesser internt i selskapet.

VP Marketing og Communications Director i Norden – ansvarlig for å bygge en moderne digital plattform for kommunikasjon via web, SEO, Analytics, blogg og sosiale medier. Hovedansvarlig for å utvikle budskap og innhold (content marketing) i over 5 år. Skrevet > 100 artikler/blogger og 4 e-bøker om HR, ledelse og teknologi.

E-boken

Jeg hjelper deg som er

  • Bedriftseier eller leder med behov for assistanse innen ledelse, markedsføring, sosiale medier og kommunikasjon.
  • HR-leder i en virksomhet med behov for kompetanse og ressurser innen strategiske HR- og ledelsesprosesser.

Anbefalinger

Oppfylte våre høye forventninger og leverte i tide på budsjett og på det høye kvalitetsnivået som vi ble lovet. Hun har en helt unik måte å holde hodet kaldt når utfordringer oppstår og kommer alltid ut på topp. Eksepsjonell prosjektledelse. Dyp kunnskap og ekspertise på sitt område, og i stand til å formidle komplekse budskap på en tydelig måte til interessenter på alle nivåer.

Head of Global HR Operations

Harald
– JTI-analysen treffer meg mitt i magen og det er helt utrolig hvor godt jeg kjenner meg selv igjen. Dersom jeg tar tak i utviklingsområdene vet jeg at jeg vil få en bedre hverdag. Nå har jeg fått en bevissthet på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Både for meg selv og de rundt meg.

Tusen takk for at jeg fikk muligheten.

Frøydis
– Knowledgeable and expert business consultancy in the areas of performance management and creating performance goals and results. Has an excellent client relations approach. Highly professional in all situations.
James
I know Berit as a consultant, project manager and a leader in several positions at Hewlett-Packard Norge and CatalystOne Solutions and as member of the management team in CatalystOne. She has a high degree of work ethics and professionalism in her work. She is knowledgeable and has a coaching leadership style and is dedicated to the success of her employees and customers. In my view she has been a major contributor in building CatalystOne Solutions to be a successful company and market leader in the Nordics.
Kristin
E-bøkene om Ledelse, kommunikasjon og medarbeiderskap

Ta kontakt!

Ditt navn
Din epost
Din melding til meg

Ja takk, send meg tips og råd HR, ledelse og kommunikasjon på e-post (maks. en e-post per måned). Din informasjon blir ikke delt.

Klikk her for å bekrefte

Hva legger jeg vekt på?

Erfaring og kunnskap

Digital markedsføring 90
Prosjektledelse – HR initiativer 95
Kommunikasjon 85

DEL gjerne!