DEL gjerne!

LEDELSE PÅ 60 MINUTTER

en e-bok om ledelse og praksis fra nordiske virksomheter

Ny eller erfaren som leder? Ledelse er krevende uansett erfaring. Få konkrete råd og tips du kan ta i bruk med en gang, det være seg morgendagens ledelse, kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger eller gjennomføre medarbeidersamtaler.

Ledelse på 60 minutter er skrevet med deg i tankene. Gjør suksess som leder og les en e-bok om ledelse. NY VERSJON! Du får den på e-post i løpet av få timer.

 • GRUNNLEGGENDE LEDEREGENSKAPER

 • MODERNE LEDELSE – 8 TRENDER

 • ER DU EN LEDER FOR FREMTIDEN?

 • DE FØRSTE 90 DAGENE

 • NY SOM LEDER

 • SKAP MOTIVASJON / ENGASJEMENT

 • LEDELSE OG TEKNOLOGI

 • FJERNLEDELSE – LED GODT PÅ AVSTAND

 • LEDELSE NÅR KRISEN INNTREFFER

 • SLIK BEHOLDER DU DE BESTE

Du får også tips om:
DELEGERING KONFLIKTHÅNDTERING TILBAKEMELDINGER INNVENDINGER KOMMUNIKASJON

Hvem er Ledelse på 60 minutter skrevet til?

Ledelse på 60 minutter er en bok om ledelse for deg som er interessert i å høre hva mange nordiske virksomheter gjør i praksis. Den er til deg som har det travelt og som trenger en rask måte å oppdatere deg på, og den er til deg som vil vite hva du bør være forberedt på i dag og fremover. E-boken er basert på erfaring, kunnskap og læring om lederskap samlet opp gjennom mange år med praktisk arbeid og erfaring

Jeg har valgt å rette oppmerksomheten mot samspillet mellom leder og medarbeider fordi kommunikasjonen mellom disse er så avgjørende for virksomhetens resultater. Dette har blitt enda tydeligere under pandemien. Klarer du å påvirke en ansatt til å yte sitt beste, vil det få direkte effekt på bunnlinjen. Du øker muligheten for å lykkes i din rolle som leder, i tillegg vil trivselen, engasjementet og samholdet styrkes

Ingen ledere eller situasjoner er like og ingen virksomheter har helt samme utgangspunkt. Så bruk det i denne boken om ledelse som gir mening for deg, det som støtter din rolle, dine mål og din situasjon. Denne boken om ledelse gir deg en solid fundament for å gjøre en god jobb som leder der du er.

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.

Anne Kristin Einarsrud

E-boken anbefales spesielt for oss praktikere! Brukte delen om delegering i lederutvikling bare timer etter at jeg fikk den.

Jørn Eriksen

Da har jeg lest boken med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.

Harald Platou

Jeg opplever at dette er et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.

Kine

Jeg hadde nytte av å lese e-boken – spesielt det som omhandler morgendagens ledelse synes jeg var interessant. Enig i viktigheten av hyppigere/kontinuerlig oppfølging og samtaler.

Inger Marie

Etter å ha lest e-boken, har jeg anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.

Ivar

OM INDIAS BARN

Jeg gir bort mine e-bøker mot at du gir et bidrag til fadderorganisasjonen Indias Barn som jeg har et nært samarbeid med. Bidraget ditt går til “Fondet for høyere utdanning”.

Retorikk på 60 minutter

Høyere utdanning er forbeholdt den bemidlede delen av befolkningen, mens barn og ungdom fra mer resurss-svake familier må ut i jobb, ofte før grunnskolen er fullført. For jenter betyr ikke en god utdanning bare økonomisk trygghet, det gir dem også mulighet til å bestemme over egne liv og egen kropp.

Indias Barn har lang erfaring med å sikre skolegang for barn fra fattige landsbyer og slummen. Ringvirkningene av utdanning og jobb er store, én god inntekt er nok til å forsørge hele storfamilien.

E-BOKEN “LEDELSE PÅ 60 MINUTTER”

Er du med på en win-win? VIPPS 200 kr til Indias Barn. Jeg sender deg e-boken smekkfull av gode tips og samtidig får barna støtte til utdanning. En bok om ledelse med tips og råd du kan ta i bruk med en gang.

E-bok: Ledelse på 60 minutter

Dette setter vi utrolig stor pris på! Skriver under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.

Indias Barn.

  VIPPS 200 kr til Indias Barn. Du mottar e-boken innen kort tid på e-post.

  VIPPS: SEND Indias Barn114021
  BANKKONTO: 7874.06.23582

  Fyll deretter ut skjemaet under og trykk SEND INN

  Fornavn Etternavn
  E-post
  Din melding til meg (valgfritt)


  DEL gjerne!