RETORIKK PÅ 60 MINUTTER
til ditt neste foredrag, tale eller presentasjon

Retorikk på 60 minutter er skrevet til deg som ikke har tid til å lese en hel bok om kommunikasjon før du skal i ilden. E-boken er lettlest – med mange konkrete og praktiske tips for å virkelig nå frem med budskapet ditt.

RETORIKK PÅ 60 MINUTTER

 • 5 ELEMENTER I GOD RETORIKK

 • ET KORREKT, KLART OG VAKKERT SPRÅK

 • GODE BUDSKAPS 3 HOVEDDELER

 • MAGIEN I HISTORIEFORTELLING

 • EFFEKTEN AV KROPPSSPRÅK

 • STEMMEN AVGJØRENDE FOR BUDSKAPET

 • HVORDAN HÅNDTERE VANSKELIGE SPØRSMÅL?

 • SLIK FANGER DU ALLE I DIN NESTE PRESENTASJON

 • KUNSTEN Å OVERBEVISE

 • 9 SUKSESSFAKTORER FOR ET VELLYKKET INNLEGG

 • DETTE GJØR DE STORE TALERNE

Retorikk på 60 minutter

I mange år jeg lest, lært, lyttet og observert for å forstå essensen i et godt budskap og notert ned alt som en dag kunne komme til nytte. Notatene var ment til meg selv, men fordi jeg allerede hadde skrevet e-bøkene Ledelse på 60 minutter og Smart medarbeider på 60 minutter, bestemte jeg for å dele notatene i e-bok form.

E-boken «Retorikk 60 minutter» tar for seg de viktigste elementene. Forberedelsen, innledning, fremføringen, kroppsspråk, stemme, argumentasjon og oppsummering. Om etos, logos og patos, hva det er og hvorfor denne tenkningen har overlevd, er levende og i bruk nesten 2500 år etter Aristoteles, retorikkens far.

Gleder meg til å dele e-boken”Retorikk på 60 minutter” med deg – Berit Bjerknes

Retorikk på 60 minutter - kunsten å overbevise
Retorikk på 60 minutter - historiefortelling
Retorikk på 60 minutter - kommunikasjon

“Retorikk på 60 minutter» har vært til stor inspirasjon for meg, slik jeg tror den vil bli for mange. Den er skrevet med respekt for at det tar tid å bli en god foredragsholder og taler, men boka vil gi den uerfarne taleren mange praktiske tips og den erfarne taleren litt å tenke på. Tipsene blir gitt på en oversiktlig og kortfattet måte- altså «på 60 minutter.» Den viser samtidig veien videre for dem som vil fordype seg i faget.

Nina Elisabeth Rindahl, tekstforfatter

Veldig godt skrevet, spennende og nyttig. Etter et langt arbeidsliv har jeg møtt mange som ville ha hatt god nytte av dine råd! (Jeg selv også, naturligvis). Jeg er imponert over hvordan du klarer å komprimere erfaring og kunnskap om et tema på en sånn oversiktlig og interessant måte!

Kari Kristine Lindman, spesialist - KS dokumentasjon
E-bok til inntekt for Indias Barn

Indias Barn

4-500 har allerede lest e-bøkene Ledelse på 60 minutter og Smart medarbeider på 60 minutter. Nå håper jeg at Retorikk på 60 minutter blir like godt mottatt.
Det å motta e-boken er enkelt og raskt. Vipps 100 kr til min hjertesak, Indias Barn og e-boken kommer innen kort tid på e-post til din innkurv.
Win-Win. Du får en e-bok smekkfull av gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

– Jeg har valgt å samarbeide med Indias Barn fordi de går i dybden, jobber på individnivå og kan vise til mange helt konkrete suksesshistorier og resultater.

Berit Bjerknes, forfatter av e-boken.

Vi vet at utdanning er nøkkelen til en fremtid uten fattigdom.

-Dette setter vi utrolig stor pris på! Og som mangeårig leder kan jeg skrive under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.
Camilla Skare, daglig leder i Indias Barn.

SJEKK UT FLERE E-BØKER

E-boken RETORIKK PÅ 60 MINUTTER mottar du på følgende måte:

VIPPS Indias Barn: 114021 - Velg Kjøp og betal
Konto Indias Barn: 7874.06.23582 (100 kr eller over)

*) Ønsker du at flere personer skal ha e-boken, er bidraget 100 kr per person. Er antallet av en viss størrelse, ta kontakt og vi finner et passende beløp. Skriv gjerne om det i feltet for kommentarer. Det er skattefradrag for beløp over 500 kr.

Fornavn Etternavn
E-post

Din kommentar til meg (valgfritt)

Ja, send meg gratis tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon på e-post (maks.en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.