DEL gjerne!

E-bok – Retorikk på 60 minutter

E-boken Retorikk på 60 minutter passer til alle som er opptatt av – og forstår – kraften i kommunikasjon, ikke bare ledere. Den er til deg som snart skal i ilden, holde en tale eller presentasjon og har liten tid til forberedelser.

De beste tipsene innen kommunikasjon og retorikk

Gode kommunikasjonsevner er viktig for alle og spesielt for ledere. En leder skal snakke til eget styre, ledelse, teamet, prosjektgruppen, kunder og partnere. Lederens budskap må være tydelig og lett å forstå og ikke gjenstand for tolkninger. For å få folk med seg er evnen til å formidle visjonen og målene til virksomheten nødvendig for inspirasjon og engasjement. I krise, uforutsette hendelser er kommunikasjon avgjørende for å skape trygghet. I forhandlinger er retorikk ditt verktøy for å overbevise og dermed påvirke resultatet. Du som leder fremstår med tillit og troverdighet. Behersker du kunsten å kommunisere, vil du oppnå anerkjennelse for både budskap og fremføring, skape entusiasme, refleksjon og læring.  

 • 5 TIPS FRA DE BESTE TALERNE

 • DE 3 VIKTIGSTE DELENE I ET GODT BUDSKAP

 • HVA ER MAGIEN I HISTORIEFORTELLING?

 • FANG ALLE I DIN NESTE PRESENTASJON

 • LÆR KUNSTEN Å OVERBEVISE

 • KROPPSSPRÅK – HVA MÅ DU TENKE PÅ?

 • BRUK STEMMEN – NOEN ENKLE HUSKEREGLER

 • 9 FAKTORER FOR ET VELLYKKET INNLEGG

 • SLIK HÅNDTERER DU VANSKELIGE SPØRSMÅL

 • DETTE GJØR DE STORE TALERNE

“Retorikk på 60 minutter» har vært til stor inspirasjon for meg. Den er skrevet med respekt for at det tar tid å bli en god foredragsholder og taler, men boka vil gi den uerfarne taleren mange praktiske tips og den erfarne taleren litt å tenke på. Tipsene blir gitt på en oversiktlig og kortfattet måte – altså «på 60 minutter.» Den viser samtidig veien videre for dem som vil fordype seg i faget.

Nina Elisabeth Rindahl, tekstforfatter

Veldig godt skrevet, spennende og nyttig. Etter et langt arbeidsliv har jeg møtt mange som ville ha hatt god nytte av dine råd! (Jeg selv også, naturligvis). Jeg er imponert over hvordan du klarer å komprimere erfaring og kunnskap om et tema på en sånn oversiktlig og interessant måte!

Kari Kristine Lindman, spesialist - KS dokumentasjon

Jeg gir bort mine e-bøker mot at du gir et lite bidrag til fadderorganisasjonen Indias Barn som jeg har et nært samarbeid med. Bidraget går direkte til “Fondet for høyere utdanning”.

Retorikk på 60 minutter

Høyere utdanning er forbeholdt den bemidlede delen av befolkningen, mens barn og ungdom fra fattige familier må ut i jobb, ofte før grunnskolen er fullført. For jenter betyr ikke en god utdanning bare økonomisk trygghet, det gir dem også mulighet til å bestemme over egne liv og egen kropp.

Indias Barn har lang erfaring med å sikre skolegang for barn fra fattige landsbyer og slummen.  Ringvirkningene av utdanning og jobb er store, én god inntekt er nok til å forsørge hele storfamilien.

 

RETORIKK PÅ 60 MINUTTER

Du får e-boken “Retorikk på 60 minutter” enkelt og raskt. VIPPS 200 kr til min hjertesak fadderorganisasjonen Indias Barn. Fyll ut skjemaet på høyre side og e-boken kommer i løpet av få timer på e-post. Er du med på en slik win-win? Du mottar en e-bok smekkfull av gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

Retorikk på 60 minutter

-Dette setter vi utrolig stor pris på! Skriver under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.
Indias Barn

.

SLIK MOTTAR DU E-BOKEN

  Betal 200 kr per e-bok til Indias Barn til VIPPS eller bankkonto.
  Du mottar e-boken innen kort tid på e-post.

  VIPPS:SEND Indias Barn114021
  BANKKONTO:7874.06.23582

  Fyll deretter inn skjemaet under og klikk SEND INN

  Du mottar e-boken Retorikk på 60 minutter på e-post i løpet av kort tid.

  Fornavn Etternavn
  E-post

  Ønsker du en av de andre e-bøkene også, skriv det i feltet under

  Ja, send tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon (maks. en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.


  DEL gjerne!