DEL gjerne!

Hovedområder: Ledelse, HR, kommunikasjon, jobb og karriere

Du vil også finne artikler og e-bøker om mentoring, markedsføring, personlig utvikling og teamutvikling (JTI) og kanskje et dikt eller to. Jeg har i min karriere fått muligheten til å har mange ulike roller – tekniske og kommersielle og har derfor lært og erfart mye innen ulike, men  – på mange måter – beslektede temaer.

Jeg likte utrolig godt din måte å presentere emnet på. Du er rolig, kunnskapsrik og ydmyk, og du holdt temaet “nede på jorda” som gjorde at vi hele tiden hang med på det du forklarte. Så igjen, tusen takk😊

Erik

E-boken “Jobb og karriere på 60 minutter” er rett på sak, lettlest, tydelig og nyttig! Passet midt i blinken for meg.

Marius
Jeg har fått MANGE positive tilbakemeldinger på deg og dagen. Du gjorde dette så ufarlig at selv de som synes det å dele og snakke om seg selv er utfordrende, syntes at dette var veldig bra! Vel blåst!
Gro-Anett - avdelingsleder

Velskrevet og lettlest. Mye erfaring og tips i e-boken. Flott innpakning med morsomme bilder.

Anne Kristin

Flere av oss har tatt analysen andre steder før, men det har en ekstra verdi når fasilitator er så kunnskapsrik og erfaren. Berit er rolig og robust, med et humoristisk blikk som gav oss flere viktige innspill som satte i gang viktige refleksjoner for oss i ledergruppen.

Det nytter ikke bare å ta en JTI- analyse. Hjelp til å tolke og forstå resultatene, individuelt og i gruppe er enda viktigere. Der var du virkelig god, Berit! 

Laila, CEO

E-boken er rett på sak, praktisk med små underfundigheter. Jeg lærte nye ting om kommunikasjon bl.a.

Frøydis

Tusen takk! Jeg har lest. Dette virkelig superbra! #imponert!

Kirsten

Søker du ny jobb bør du lese denne e-boken. Jeg har selv benyttet meg av disse rådene i min egen jobbsøkerprosess. Nå skal jeg starte i ny jobb og har nettopp lest kapittelet «de første 90 dager». Mange nyttige tips. Anbefales!

Safaa

Mye valuta for pengene! Tøft at det går til en god sak.

Trond

Det å gi noe tilbake er viktig for meg. Derfor gir jeg bort mine e-bøker innen Ledelse, kommunikasjon, Jobb & karriere og mentoring mot at du gir et lite bidrag til fadderorganisasjonen Indias Barn som jeg har et nært samarbeid med. Bidraget går direkte til “Fondet for høyere utdanning”.

Retorikk på 60 minutter

Dette setter vi utrolig stor pris på! Skriver under på at e-boken er både nyttig og lettfattelig.

Virkelig en god deal – for alle parter.

Indias Barn

Indias Barn har lang erfaring med å sikre skolegang for barn fra fattige landsbyer og slummen. Ringvirkningene av utdanning og jobb er store, én god inntekt er nok til å forsørge hele storfamilien.

Høyere utdanning er forbeholdt den bemidlede delen av befolkningen, mens barn og ungdom fra fattige familier må ut i jobb, ofte før grunnskolen er fullført. For jenter betyr ikke en god utdanning bare økonomisk trygghet, det gir dem også mulighet til å bestemme over egne liv og egen kropp.

  VIPPS: SEND Indias Barn 114021
  BANKKONTO: 7874.06.23582

  Betal 200 kr for e-boken til Indias Barn via VIPPS eller bankkonto. Du mottare-boken innen kort tid på e-post.

  Fyll deretter inn skjemaet under og klikk SEND INN

  Du mottar e-boken Mentoring på 60 minutter på e-post i løpet av kort tid.

  Fornavn Etternavn
  E-post

  Ja, send tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon (maks. en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.

  .


  DEL gjerne!