DEL gjerne!

MEDARBEIDERSAMTALEN PÅ 60 MINUTTER [e-bok]
en praksis fra nordiske virksomheter

Vi vet at veien til engasjement, prestasjoner og resultater går gjennom tydelige forventninger, tilbakemeldinger og støtte. Vi vet også at en god leder og samtalepartner behersker kunsten å ha konstruktive samtaler med sin medarbeider.

 • MEDARBEIDERSAMTALEN PÅ 1-2-3

 • TIPS TIL EN VELLYKKET SAMTALE

 • DE VIKTIGSTE TEMAENE

 • MEDARBEIDERSAMTALENS TRE STEG

 • HVA DRIVER ENGASJEMENT?

 • HVORDAN GI TILBAKEMELDINGER

 • SLIK MØTER DU INNVENDINGER

 • KUNSTEN Å KOMMUNISERE

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.

Anne Kristin Einarsrud

E-boken anbefales spesielt for oss praktikere! Brukte delen om delegering i lederutvikling bare timer etter at jeg fikk den.

Jørn Eriksen

Da har jeg lest boken med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.

Harald Platou

Jeg opplever at dette er et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.

Kine

Jeg hadde nytte av å lese e-boken – spesielt det som omhandler morgendagens ledelse synes jeg var interessant. Enig i viktigheten av hyppigere/kontinuerlig oppfølging og samtaler.

Inger Marie

Etter å ha lest e-boken, har jeg anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.

Ivar
https://lnkd.in/dFNQzyZ

Hvem er e-boken Medarbeidersamtalen på 60 minutter til?

Denne e-boken er først og fremst erfaring, kunnskap og læring samlet opp gjennom praktisk arbeid og erfaring og er skrevet til ledere som har det travelt og som trenger en rask måte å forberede, gjennomføre og følge opp medarbeidersamtalen.

I e-boken retter jeg oppmerksomheten mot samspill og samtaler mellom leder og medarbeider fordi kommunikasjonen mellom disse er så avgjørende for virksomhetens resultater. Du øker muligheten for å lykkes i din rolle som leder, i tillegg vil trivselen, engasjementet og samholdet styrkes. 

Flere og flere virksomheter tilrettelegger for hyppigere samtaler for å skape en feedback-kultur. Leder og medarbeider har kontinuerlige samtaler gjennom året med fokus på oppfølging, veiledning og tilbakemelding samt sette og justere mål. Det kan være månedssamtaler, kvartalssamtaler, halvårssamtaler, generelle statussamtaler (også kalt check-ins, ad-hoc- eller kaffesamtaler).

God lesning!

Medarbeidersamtalen på 60 minutter
Medarbeidersamtalen på 60 minutter
Medarbeidersamtalen på 60 minutter

Indias Barn og sitat MandelaE-bøkene er allerede lest av mange hundre ledere.

Det å motta e-boken er enkelt og raskt. Vipps 100 kr til min hjertesak – Indias Barn- og e-boken kommer direkte på e-post til din innkurv.

Er du med på en slik win-win? Du får en e-bok smekkfull av gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

Dette setter vi utrolig stor pris på! Skriver under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.

Indias Barn.

E-bøkene Ledelse på 60 minutter og Medarbeidersamtalen på 60 minutter passer godt sammen, da begge er beregnet på ledere. Dersom du ønsker å bestille begge, legger du bare beskjed i feltet for melding til høyre. Pris for begge er kr. 200 som vippses til Indias Barn. 

SLIK MOTTAR DU E-BOKEN

Vipps 100 kr til Indias Barn og fyll inn skjemaet. Ønsker du å gi et annet beløp bruk kontonr. (se under).

Du mottar e-boken (pdf) på e-post i løpet av kort tid.

  VIPPS: Trykk Send Søk Indias Barn / 114021
  Bankkonto: 7874.06.23582

  Fyll deretter inn skjemaet under og trykk SEND INN

  Fornavn Etternavn
  E-post

  Din melding til meg (valgfritt)

  Ja, send meg også tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon på epost (maks.en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.


  DEL gjerne!