DEL gjerne!

MEDARBEIDERSAMTALEN PÅ 60 MINUTTER
e-boken beskriver en praksis fra nordiske virksomheter

Vi vet at veien til engasjement, prestasjoner og resultater går gjennom tydelige forventninger, tilbakemeldinger og støtte. Vi vet også at en god leder behersker kunsten å ha konstruktive samtaler med sin medarbeider.

 • MEDARBEIDERSAMTALEN PÅ 1-2-3

 • TIPS TIL EN VELLYKKET SAMTALE

 • DE VIKTIGSTE TEMAENE

 • MEDARBEIDERSAMTALENS TRE STEG

 • HVA DRIVER ENGASJEMENT?

 • HVORDAN GI TILBAKEMELDINGER

 • SLIK MØTER DU INNVENDINGER

 • KUNSTEN Å KOMMUNISERE

Har lest gjennom og det ble en hyggelig opplevelse – lettlest og forståelig med en fin innpakning. Innholdet ga rom for refleksjon, og ga gode tips jeg skal ta med videre. Du er god til å gi gode eksempler som kan brukes direkte. Mange av tipsene kan også brukes av ikke-ledere. Tror jeg leste gjennom på under 60 minutter, selv om jeg brukte tid til å reflektere underveis, så jeg anbefaler alle å lese dette.

Anne Kristin Einarsrud

E-boken anbefales spesielt for oss praktikere! Brukte delen om delegering i lederutvikling bare timer etter at jeg fikk den.

Jørn Eriksen

Da har jeg lest boken med glede. Det var en god opplevelse. Liker særlig godt der du kommer med konkrete råd. Dette gjelder både hva du sier om kommunikasjon, hvordan gi tilbakemeldinger og hvordan gjennomføre medarbeidersamtaler.

Harald Platou

Jeg opplever at dette er et praktisk og nyttig verktøy for ledere med enkle og lett tilgjengelige verktøy. Også nyttige tips for oss som fasiliterer ledelsesutvikling.

Kine

Jeg hadde nytte av å lese e-boken – spesielt det som omhandler morgendagens ledelse synes jeg var interessant. Enig i viktigheten av hyppigere/kontinuerlig oppfølging og samtaler.

Inger Marie

Etter å ha lest e-boken, har jeg anbefalt den til alle medlemmer av ledernettverket som jeg fasiliteter.

Ivar
OM E-BOKEN
“Medarbeidersamtalen på 60 minutter” av Berit Bjerknes gir en konsis og praktisk tilnærming til forberedelse, gjennomføring og oppfølging av medarbeidersamtaler. Den henvender seg spesielt til travle ledere som ønsker effektive verktøy for å skape engasjement, prestasjoner og resultater gjennom tydelige forventninger, tilbakemeldinger og støtte. Boken fokuserer på ulike samtaler mellom leder og medarbeider, og gir konkrete tips for å mestre kunsten å kommunisere konstruktivt. Lesere kan forvente lettlest innhold, gode eksempler og refleksjonsmuligheter. E-boken er også relevant for ikke-ledere som ønsker å forbedre samtaleferdighetene sine

Hvem er Medarbeidersamtalen på 60 minutter skrevet for?

Denne e-boken er skrevet til ledere som har det travelt og som trenger en rask måte å forberede, gjennomføre og følge opp medarbeidersamtalen. I e-boken legges det vekt på ulike samtaler mellom leder og medarbeider fordi kommunikasjonen mellom disse er så avgjørende. Gjort rett øker muligheten for å nå individuelle og enhetens mål. Konstruktive samtaler bidrar til trivsel, engasjement og samhold.

Flere og flere virksomheter tilrettelegger for hyppigere samtaler for å skape en feedback-kultur. Leder og medarbeider har kontinuerlige samtaler gjennom året med vekt på oppfølging, veiledning og tilbakemelding samt sette og justere mål. Det kan være månedssamtaler, kvartalssamtaler, halvårssamtaler, generelle statussamtaler (også kalt check-ins, ad-hoc- eller kaffesamtaler).

God lesning!

Jeg gir bort mine e-bøker mot at du gir et bidrag til fadderorganisasjonen Indias Barn som jeg har et nært samarbeid med. Bidragene går direkte til “Fondet for høyere utdanning”.

Indias Barn og sitat Mandela

Høyere utdanning er forbeholdt den bemidlede delen av befolkningen, mens barn og ungdom fra fattige familier må ut i jobb, ofte før grunnskolen er fullført. For jenter betyr ikke en god utdanning bare økonomisk trygghet, det gir dem også mulighet til å bestemme over egne liv og egen kropp.

Indias Barn har lang erfaring med å sikre skolegang for barn fra fattige landsbyer og slummen.  Ringvirkningene av utdanning og jobb er store, én god inntekt er nok til å forsørge hele storfamilien.

 

MEDARBEIDERSAMTALEN PÅ 60 MINUTTER

Det å motta e-boken er enkelt og raskt. Vipps 200 kr til min hjertesak – Indias Barn- og e-boken kommer direkte på e-post til din innkurv.

Er du med på en slik win-win? Du får en e-bok smekkfull av gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

Det å motta e-boken er enkelt og raskt. Vipps 200 kr til min hjertesak – Indias Barn- og e-boken kommer direkte på e-post til din innkurv.

Er du med på en slik win-win? Du får en e-bok smekkfull av gode tips og barna får støtte til utdanning. Les mer om min hjertesak her.

Medarbeidersamtalen

Dette setter vi utrolig stor pris på! Skriver under på at disse e-bøkene er både nyttige og lettfattelige. Virkelig en god deal – for alle parter.

Indias Barn.

SLIK MOTTAR DU E-BOKEN

  For å motta e-boken vipps eller overfør 200 kr til fadderorganisasjonen Indias Barn.
  Du mottar e-boken innen kort tid på e-post.

  VIPPS: SEND Indias Barn114021
  BANKKONTO: 7874.06.23582

  Fyll deretter ut skjemaet under og trykk SEND INN
  Fornavn Etternavn
  E-post

  Din melding til meg (valgfritt)

  Ja, send meg også tips og råd om Ledelse/HR/kommunikasjon på epost (maks.en e-post per mnd). Din informasjon blir ikke delt.


  DEL gjerne!