DEL gjerne!

Få nye perspektiver med Jungiansk Type Index – opplev kraften i personligheten

JTI-online – et anerkjent verktøy for personlig utvikling.

-Flere av oss har tatt analysen andre steder før, men det har en ekstra verdi når fasilitator er så kunnskapsrik og erfaren.

Berit er rolig og robust, med et humoristisk blikk som gav oss flere viktige innspill som satte i gang viktige refleksjoner for oss i ledergruppen.

Det nytter ikke bare å ta en JTI- analyse. Hjelp til å tolke og forstå resultatene, individuelt og i gruppe er enda viktigere. Der var du virkelig god, Berit! 

Laila, CEO

Jeg har fått MANGE positive tilbakemeldinger på deg og dagen. Du gjorde dette så ufarlig at selv de som synes det å dele og snakke om seg selv er utfordrende, syntes at dette var veldig bra!

Vel blåst!

Gro-Anett , KLP

Jeg hadde både glede av og masse utbytte av dagen og har tenkt å bruke litt tid på rapporten slik at jeg kan lære meg å ta hensyn til måten jeg er på og forhåpentligvis forbedre meg på noe/mye😊

Jeg likte utrolig godt din måte å presentere emnet på. Du er rolig, kunnskapsrik og ydmyk, og du holdt temaet “nede på jorda” som gjorde at vi hele tiden hang med på det du forklarte. Så igjen, tusen takk😊

Erik, KLP

Gjennomgangen av JTI for teamet var en super dag på alle måter. Det var en sliten og fornøyd gjeng som dro hjem.

Etter workshopen var det mye «summing» om JTI-profiler, og mange som hadde tenkt helt konkret på hvordan de ville bruke sine nye oppdagelser om seg selv både i jobb og privat sammenheng. Moro!

Karen - Avdelingsleder, NAV

– JTI-workshop’en var lærerik, bevisstgjørende og utviklende, og har skapt en ny dynamikk i kommunikasjonen i teamet.

Kristian, daglig leder

– JTI analysen treffer meg mitt i magen og det er helt utrolig hvor godt jeg kjenner meg selv igjen. Dersom jeg tar tak i utviklingsområdene vet jeg at jeg vil få en bedre hverdag.

Nå har jeg fått en bevissthet på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Både for meg selv og de rundt meg.

Frøydis, leder

DEL gjerne!