DEL gjerne!

Facebook – Workshop

Facebook for Business

Facebook er verdens største sosiale, digitale plattform. Utnytter du og din virksomhet denne muligheten maksimalt? 

Invester i kunnskap

Kurs / workshop – utnytt mulighetene i Facebook for Business 

Varighet: 2 timer – ½ dag (avhengig av behov)

Er du en bedriftseier i en mindre virksomhet, en markedssjef i et mellomstort eller stort firma er Facebook en viktig kanal for å knytte kontakt med kunder og målgruppen i tillegg til de fysiske møtene. Her kan man dele nyheter, produktinformasjon og ikke minst kunnskap som de får utbytte av.

Facebook Business Manager passer med andre ord for alle typer bedrifter, enten du er liten eller stor. Den viktigste fordelen er at man enkelt får oversikt og kontroll på alle Facebook-aktivitetene i bedriften. Når det i tillegg er gratis å opprette en side, er det ingen grunn for ikke å gjøre det.

Du får også tilgang til et smart verktøy – Events – for å invitere til ulike arrangementer enten det er frokostmøter, kurs eller foredrag. I workshop’en lærer du hvordan sette opp en bedriftsside og gode tips til hvordan vedlikeholde, legge ut innhold og følge opp.

Temaer og innhold 

  • lære det grunnleggende

  • lage en Business Page

  • publisere artikler, nyheter og informasjon

  • lage arrangementer (events) og følge opp

  • trafikk-analyse / rapporter

  • utarbeide en publiseringsplan

Ta kontakt

Få kompetanse, påfyll og inspirasjon – utnytt mulighetene 

Ditt navn
Din epost
Din melding til meg

Ja, send meg også artikler HR, ledelse og kommunikasjon på epost (maks. en e-post per måned). Din informasjon blir ikke delt.

Bakgrunn

JTI autorisert hos Optimas organisasjonpsykologene

Berit Bjerknes

Jeg har lang erfaring med bruk av sosiale medier til markedsføring. Som markedsdirektør benyttet jeg digitale kanaler allerede fra 2010 for å bygge virksomhetens merkevare, gjennom å dele nyttige artikler, informasjon om relevante arrangementer, nyheter om virksomheten og kundehistorier. Gir man verdi til målgruppen vil de naturlig følge deg og relasjoner knyttes både digitalt og fysisk.

Sjekk ut flere kurs/workshops


DEL gjerne!