DEL gjerne!

Hva tror du hadde skjedd dersom HR fikk ansvaret for å organisere julen? HRs oppgave er jo å sette menneskene i sentrum så da ville nok både nissefar, nissemor og alle nisseungene fått maks uttelling for sitt unike talent.

Kanskje hadde nettopp denne julen blitt den beste noensinne og med tanke på det nye året som lurer rett rundt hjørnet vet HR at det er smart å gjøre noen grep allerede nå. Det er viktig å legge seg i reinsdyrselen for tider som skal komme og henrulle.

Slik blir julen om HR fikk bestemme

7 tiltak HR ville iverksatt for julen

(om de fikk bestemme)

  1. De ville gitt alle barn en karakter. Hvordan har de oppført seg siden forrige jul? Det ville de gjort etter en to-punkts skala. Snille eller slemme.
  2. De ville identifisert minst én etterfølger til nissen, man kan jo aldri vite.
  3. De ville lagt vekt på mangfold. En julenisse trenger ikke alltid å være hvit, mann eller gammel.
  4. De ville trent julenissen i å gi tilbakemeldinger til smånissene. Generasjon Z og millenniumsnissene er vant til ‘likes’ og umiddelbar respons.
  5. De hadde kartlagt kompetansen til nissens hjelpere og sørget for at de er sertifiserte gavepakkere.
  6. De ville sendt ut en nisseundersøkelse allerede 1. Juledag for å iverksette forbedringstiltak neste år.
  7. De hadde satt seg mål om å være godt be-nisset fremover med mange mobile reinsdyr – for å være klare i god tid før neste jul.

Ønsker deg en God Jul og et Godt Nytt År!

Hva tror de er nissens JTI-profil? (Jungs Type Index) 

Les e-bøkene

For hver e-bok som bestilles og lastes ned doneres 100 kr til organisasjonen Indias Barn. Pengene går til et fond for høyere utdanning for fattige barn og ungdom. Er du med?


DEL gjerne!