DEL gjerne!

Er du opptatt av egen webtrafikk? En pust i bakken var det som skulle til for at jeg skulle ta en titt på min. For en som skriver mest for moro skyld – og fordi jeg MÅ skrive for å vite hva jeg selv mener – ble det et artig dypdykk i Google Analytics.

12 – mars 2020 til 18 juni 2021. 15 måneder – over 20 tusen på besøk.

Hva skjedde egentlig under pandemien hos deg og meg? For din bedrift er nok 20.000 bare blåbær, men på kontoret hos meg er sjefen fornøyd. Fornøyd fordi hun uvitende kanskje leser en bok, høytrykkspyler terrassen eller pusser tennene, mens noen er på besøk …

… og akkurat det er en besnærende tanke når man under pandemien verken kunne få – eller gå på besøk selv.

5 på topp artiklene ser du under. Jeg skriver om mange temaer, så de fem kunne vært hva som helst. Allikevel ble jeg litt lattermild – om enn ikke overrasket – over den som tronet som nr. 5 på listen. En artikkel skrevet for gøy, så kanskje er gøy den viktigste læringen? En annen viktig læring er det å fatte interesse for SEO eller søkemotoroptimaliering – på kort norsk. WordPress og Yoast gjør det enkelt for en som ikke har tenkt å vie livet sitt til temaet.

For noen år siden hatet jeg å “please” søkemotorer for å bli funnet – og nektet selv om jeg nok ble litt upopulær på jobben, men i dag går det fint å skrive leservennlige artikler og samtidig gjøre mr. Google og venner til lags.

Lyst til å lese?

5 meste leste artikler under korona

Les mine e-bøker og støtt samtidig fadderorganisasjonen Indias Barn. Jeg ber om 100 kr per e-bok og alt går via Vipps direkte til Indias Barn. Klikk her for å lese mer om e-bøkene. Klikk her for å lese hvorfor Indias Barn er min hjertesak.


DEL gjerne!