DEL gjerne!

Fast jobb, freelance, konsulent eller selvstendig? Fysisk, digitalt eller hybrid? Mulighetene for å velge arbeidsform har aldri vært bedre.

Valgene er mange. Viktigst er; kjenn deg selv. Hva er din situasjon og hva passer du til? En kandidat jeg anså som perfekt til en stilling – takket nei da jeg fortalte henne at jobben som konsulent kunne være ensom. Nei takk, svarte hun da – bilder av barna, planter, fast pult, kolleger, kaffemaskin og praten i lunsjen var viktig. Det ville ikke fungere for henne. Hun kjente seg selv.

Jeg ble skuffet, hun var jo den perfekte kandidaten. I ettertid var jeg glad vi hadde denne avklaringen.

Selv har jeg erfaring fra alle nevnte arbeidsformer. Det å jobbe solo kan være utfordrende, men i denne artikkelen skal jeg kun snakke om de positive sidene – slik de er for meg, – så kan du vurdere for din egen del.